Bericht versturen
Huis > producten > pijp deburring hulpmiddel >
DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis

DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis

Extern ontbraamafschuiningsgereedschap

ontbraamgereedschap voor extern afschuinen

extern ontbraamgereedschap

Plaats van herkomst:

CHINA

Merknaam:

DINGLI TOOLS

Modelnummer:

Dl-1232-16

Contacteer ons

Verzoek om een Citaat
Productdetails
Naam:
Extern Deburring Hulpmiddel
Part#:
Dl-1232-16
Materialen:
Plastiek
Toepassingswaaier:
Φ16/20/25/32mm
Ben van toepassing op:
Aluminium plastic pijp
Verpakking:
Klantgerichte massa of Karton
Betaling & het Verschepen Termijnen
Min. bestelaantal
100 PCs
Prijs
To be negotiated
Verpakking Details
MASSA OF KARTON
Levertijd
20-30 dagen
Betalingscondities
T/T
Levering vermogen
3000 PCs per maand
Productomschrijving

Naam:

Uitwendig ontbraamgereedschap voor aluminium kunststof buizen

Onderdeel nummer: DL-1232-16
Toepassingsgebied: Φ16/20/25/32mm
Sollicitatie: Wordt gebruikt om de buitenhoek van aluminium kunststof buizen af ​​te schuinen
Kleur: Zwart

 

VOORDEEL :

 

  • Specificatie voor aluminium kunststof buis: Φ16/20/25/32 mm.

  • Dit gereedschap kan alleen de buitenhoek van buizen afschuinen. 1 stuks voor 1 maat.

DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis 0DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis 1​​

Bedrijfsprofiel:

 

Yuhuan Dingli Co., Ltdis een professionele fabrikant van krimpgereedschap voor verschillende knelfittingen, glijdende (koude uitzettingstype) buisfittingen, airconditioningbuisfittingen en andere waterverwarmings- en koelbuisfittingen.Het is gevestigd in Yuhuan, de kust van de Oost-Chinese Zee (export- en productiebasis van China voor kleppen, productie-/aankoopbasis van China voor gereedschappen en kleppen voor waterverwarming).

 

We absorberen de meest geavanceerde technologie van krimpgereedschap voor buizen en fittingen ter wereld en verbeteren en innoveren de producten voortdurend.Met geavanceerde apparatuur, voortreffelijke technologie, worden nieuwe producten ontwikkeld om het productontwerp redelijker en handiger te maken voor installatie.Veel producten van ons bedrijf hebben CE-certificering, Amerikaanse marktoctrooien en patenten voor nieuwe producten voor huishoudelijk gebruik verkregen.

 

Onze fabriek neemt altijd "eerlijkheid, kwaliteit voorop, uitmuntendheid" als het bedrijfsprincipe, besteedt aandacht aan personeelstraining en technologische transformatie, controleert strikt de productieprocedure en verbetert testmiddelen om de markt te winnen met technische en kostenvoordelen.We nemen altijd het verbeteren van de inhoud van wetenschap en technologie, het versterken van de samenwerking met klanten en de markt als hoofddoel, stevig het ideologische bewustzijn van hoge kwaliteit, hoge efficiëntie, co-ontwikkeling en co-welvaart, en streven ernaar de onderneming groter te maken, sterker en beter, om van "Dili" een bekend merk te maken in binnen- en buitenland.Welkom de vooraanstaande gasten in binnen- en buitenland om handel en technische samenwerking te bespreken en samen een mooie morgen te openen voor de installatie van pijpleidingen.

 

 

 

 

Technisch voordeel

 

We hebben samengewerkt met R&D-ingenieurs van bekende merken in binnen- en buitenland, zoals POLYGON, MINGSHI, GINDE, VASEN, EFIELTE, SOLERAD, JINNIU, RIFENG enz. om de ontwikkeling van nieuwe hulpmiddelen voor nieuwe producten te bespreken en te upgraden en de oude producten verbeteren, om de tools flexibeler in gebruik, lichter en sneller te installeren te maken;We zullen blijven samenwerken om de tools van wereldklasse te maken.

 

 

 

Certificering

 

De handklemmen, hydraulische schuifgereedschappen, elektrische expandergereedschappen en handmatige schuifgereedschappen geproduceerd door Dingli hebben de CE-certificering van de EU gewonnen.

 

 

DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis 2DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis 3

 

 

DL-1232-16 Uitwendig afbraamgereedschap voor aluminium kunststof buis 4

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hand plooiend Hulpmiddel Leverancier. Copyright © 2023-2024 dingli-tool.com . Alle rechten voorbehoudena.