Bericht versturen
Huis >

Yuhuan Dingli Tools Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Yuhuan Dingli Tools Co., Ltd.
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Verdeler/groothandel

Brands:

DINGLI-GEREEDSCHAP

Nr van Werknemers:

<80

Jaarlijkse Verkoop:

>2900000

De uitvoerpc:

70% - 80%

Inleiding

 

Service
1. Productontwerp en -ontwikkeling:DINGLI TOOLS biedt productontwerp- en ontwikkelingsdiensten om klanten te helpen nieuwe producten te creëren of bestaande producten te verbeteren om aan de marktvraag te voldoen.
 
2. Fabricage en productie:DINGLI TOOLS is gespecialiseerd in productie- en productiediensten, waaronder het inkopen van grondstoffen, productassemblage, kwaliteitscontrole en verpakking.
 
3. Maatwerk en personalisatie: DINGLI TOOLS biedt maatwerk- en personaliseringsdiensten om te voldoen aan de unieke behoeften van hun klanten, zoals branding, etikettering en verpakkingsontwerp.
 
4. Kwaliteitscontrole en inspectie:DINGLI TOOLS heeft procedures voor kwaliteitscontrole en inspectie om ervoor te zorgen dat producten voldoen aan de industrienormen en de verwachtingen van de klant.
 
5. Naleving van internationale regelgeving: DINGLI TOOLS zorgen voor naleving van internationale regelgeving met betrekking tot productveiligheid, etikettering en milieunormen.
 
6. Ondersteuning en service na verkoop: DINGLI TOOLS biedt after-sales ondersteuning en service om ervoor te zorgen dat hun klanten tevreden zijn met de producten en om eventuele problemen op te lossen.
Ons Team

 

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hand plooiend Hulpmiddel Leverancier. Copyright © 2023-2024 dingli-tool.com . Alle rechten voorbehoudena.