Bericht versturen
Huis >

Yuhuan Dingli Tools Co., Ltd. Bedrijfprofiel

Kwaliteitscontrole
QC Profiel

1. Werknemers van elk proces zullen de defecte producten tijdens de productie uitkiezen om te voorkomen dat de defecte producten het volgende proces ingaan. Dit is onze eerste lijn van kwaliteitscontrole.

2. Elk van onze hydraulische gereedschappen wordt naar een professioneel laboratorium gestuurd om de druk aan te passen, dit proces kan ervoor zorgen dat elk gereedschap de meest geschikte drukwaarde heeft om buizen te krimpen.Pipes zal niet vervormen door te veel druk, noch zal het niet stevig verbonden zijn door te weinig druk.We zullen de meest geschikte drukwaarde aanpassen voordat we vertrekken.De meest geschikte druk zorgt ervoor dat er geen lekkage optreedt na het aansluiten van de leiding.Na ontvangst van de tool kunnen klanten direct aan de slag zonder de druk aan te passen.

 

3. Elk van onze elektrische gereedschappen wordt getest voordat ze de fabriek verlaten om te bevestigen dat het gereedschap goed kan werken.

 

4. Nadat de massaproductie is voltooid,onze gereedschappen gaan in de verpakkingsector, zal elke verpakkingsmedewerker de afmetingen van de belangrijkste onderdelen een voor een meten voordat de gereedschappen in de doos worden geladen, om ervoor te zorgen dat de sleutelmaten van elk gereedschap enuitrustingzijn binnen detolerantiewaarden vóór verpakking.Dit proces helpt ons dubbel te controleren en te voorkomen dat defecte producten op de markt komen.

 

5.Tot slot, welkom de QC van de klant of een extern inspectiebureau om goederen vóór verzending te inspecteren.Als er een niet-gekwalificeerd product is, zullen we ze gratis herwerken.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China Hand plooiend Hulpmiddel Leverancier. Copyright © 2023-2024 dingli-tool.com . Alle rechten voorbehoudena.